Översättningsbyrå i Skandinavien

Just den översättning du behöver

GLOBALscandinavia finns i hela Skandinavien och har arbetat som språkpartner till företag i över 30 år. Många projekt hanterar vi internt, men vi har också ett stort nätverk av frilansande översättare och granskare runt om i världen. Det gör att vi kan leverera bra översättningar till och från alla språk.

Översättningsbyrå Malmö

Vi är en professionell översättningsbyrå med kontor i Malmö, Köpenhamn och Oslo. Vår tillgång till översättare för de nordiska språken är därför unik. I Malmö hittar du oss vid Lilla Torg.

Vi hjälper dig att lyckas internationellt

Vi är översättningsbyrån som ger lite mer. Vi hjälper stora och små företag att lyckas internationellt genom att leverera översättningar med hög kvalitet som fungerar på just den marknad och i den kultur som de ska användas.

Mer än 30 år i branschen

Vi har översatt framgångsrikt sedan 1983, och bland våra kunder märks företag som Mercedes-Benz, Statoil och Willab Garden, men även många mindre företag uppskattar kvaliteten på vårt arbete och vårt personliga bemötande.

Vår vision

Vår vision är att med ett brinnande intresse för språket hjälpa våra kunder att lyckas internationellt. Vi förbättrar affärsrelationerna för säljare och köpare, återförsäljare och kunder, producenter och konsumenter.

 

Gör en offertförfrågan!

Skicka in din text så återkommer vi inom en timme med en offert.