Översättningsbyrå i Skandinavien

Just den översättning du behöver

GLOBALscandinavia finns i hela Skandinavien och har arbetat som språkpartner till företag i över 30 år. Många projekt hanterar vi internt, men vi har också ett stort nätverk av frilansande översättare och granskare runt om i världen. Det gör att vi kan leverera bra översättningar till och från alla språk.

Jobba som översättare för oss

Vi söker ständigt fler översättare att samarbeta med på frilansbasis. Vi jobbar främst med de stora europeiska språken och de nordiska språken, men vi välkomnar givetvis samarbeten med skickliga översättare även inom andra språk. Vi ställer höga krav på kompetens, kvalitet och konfidentialitet.

En grundläggande förutsättning för ett samarbete är att du som översättare endast översätter till ditt eller dina modersmål. En andra grundförutsättning är att du godkänner våra affärsvillkor och är beredd att ingå ett sekretessavtal med oss.

Vi förväntar oss

Utöver dessa grundkrav förväntar vi oss att du som översättare har de språkliga, kulturella och tekniska kompetenser som krävs för att kunna leverera översättningar av hög kvalitet. Dessa kompetenser kan givetvis förvärvas på olika sätt, men vi ser gärna att du uppfyller något av följande formella krav:

Om du har några frågor är du varmt välkommen att skicka ett mail till vendors@globalscandinavia.com så återkommer vi till dig.

 

Gör en offertförfrågan!

Skicka in din text så återkommer vi inom en timme med en offert.