deVal

  GLOBALscandinavia levererar precis den fingertoppskänsla för språk som krävs för att inga missförstånd ska uppstå på våra olika marknader  

Anneli Isacsson Marketing Manager
Om företaget

deVal marknadsför och säljer kläder till företag på ett lite annorlunda sätt än vad som är vanligt i branschen. De håller ett högt nyhetstempo och lanserar en ny kollektion varje säsong. Plaggen kan profileras med hjälp av tryck, brodyr och etiketter om kunden så önskar.


Gå till webbplats

  Dokumenttyper
  • Webbtexter - Kataloger - Nyhetsbrev

 Språkkombinationer
  • - SV-EN

Utmaning

deVals texter kännetecknas av språkspecifika uttryck. Vår utmaning ligger i att tillhandahålla kvalificerade översättare med rätt känsla för nyanserna i språket. Projekten kräver stor flexibilitet och kreativitet från översättarna.

Lösning

Vi jobbar med handplockade översättare med hög kulturell kompetens för att säkerställa att inga språkspecifika uttryck misstolkas. Översättarna har målspråket som modersmål och bor i de länder vars språk vi översätter till.

Resultat

deVal fortsätter att anlita oss och de känner sig trygga i att våra översättningar alltid är anpassade till deras målgrupp. Vi levererar den fingertoppskänsla för språk som krävs för att inga missförstånd ska uppstå. deVals kataloger når alltid tryckpressarna i tid och det är vi mycket stolta över att få bidra till.

 

Gör en offertförfrågan!

Skicka in din text så återkommer vi inom en timme med en offert.