Arbetsprocess

Vi har dokumenterade rutiner för hela översättningsprocessen från beställning till leverans av den färdiga översättningen. I nära dialog med våra kunder jobbar vi med ständiga förbättringar i alla steg. Vi väljer tillsammans den terminologi du vill ha. Sedan sparas den för framtida projekt med hjälp av våra översättningsprogram.

Skicka dina filer och få offert idag!

Fyra ögon och rätt kompetens

Våra översättare översätter uteslutande till sitt eget modersmål. Alla översättare är utbildade och har både den språkliga kompetensen och ämneskunskaperna som krävs för att leverera översättningar av högsta kvalitet. Efter översättning granskas texterna av ytterligare en översättare.

Översättningsminnen och termdatabaser

Vi arbetar med de största översättningsprogrammen. De fungerar som databaser, där alla översättningar vi gör sparas. Programmen hjälper oss att kontrollera hur vi har översatt en viss term eller ett visst uttryck tidigare. På så sätt kan vi säkerställa att terminologin blir konsekvent. Innan vi inleder ett nytt samarbete går vi igenom termer och formuleringar som är viktiga för dig.

Leveranssäkerhet

För oss är det en självklarhet att du får dina översättningar i rätt tid. Flera av våra kunder har i sina ramavtal en paragraf om rätt till ersättning vid försenad leverans. Samtliga leveranstider dokumenteras och vi kan snabbt och enkelt ta fram statistik över vår leveranssäkerhet.

 

Gör en offertförfrågan!

Skicka in din text så återkommer vi inom en timme med en offert.