Kontakta oss
Kontakt

Översättningsbyrå i Skandinavien

Just den översättning du behöver

GLOBALscandinavia finns i hela Skandinavien och har arbetat som språkpartner till företag i över 30 år. Många projekt hanterar vi internt, men vi har också ett stort nätverk av frilansande översättare och granskare runt om i världen. Det gör att vi kan leverera bra översättningar till och från alla språk.

Integritetspolicy

GLOBALscandinavia är en skandinavisk leverantör av språktjänster med kontor i Danmark, Sverige och Norge. Som leverantör av språktjänster värnar och respekterar GLOBALscandinavia din integritet och har förbundit sig att skydda dina personuppgifter.

Insamling av personuppgifter

Som leverantör av språktjänster samlar GLOBALscandinavia in, behandlar och lagrar information från våra kunders kontaktpersoner och leverantörer som personuppgifter. Vi samlar vanligtvis in följande information:
-namn och befattning
-kontaktuppgifter inklusive e-postadress
-information om arbetserfarenhet och utbildning (leverantörer)

Rättslig grund för att behandla personuppgifter

Vi behandlar denna data på kontraktsbasis där informationen är nödvändig för att uppfylla antingen avtalsenliga eller kommersiella skyldigheter som hör till verksamheten.

Syftet med insamling och behandling av personuppgifter

GLOBALscandinavia använder dina personuppgifter för att tillhandahålla tjänsten som informationen har samlats in för. GLOBALscandinavia behöver och behandlar personuppgifter i samband med din förfrågan om eller köp av våra språktjänster, eller för att överväga och/eller välja dig som leverantör för våra språktjänster.

Uppdatera, korrigera eller ta bort dina personuppgifter

Du kan begära närmare information om de personuppgifter vi behandlar på GLOBALscandinavia och du har rätt att uppdatera, korrigera eller ta bort denna information.

Överensstämmelse

I den mån GLOBALscandinavia samlar in, behandlar och lagrar personuppgifter kommer GLOBALscandinavia att göra detta i enlighet med personuppgiftslagen och den allmänna dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation – GDPR) som träder i kraft den 25 maj 2018. Om du har några frågor eller funderingar om behandlingen av dina personuppgifter får du gärna kontakta oss på GDPR@globalscandinavia.com .

Reviderad i maj 2018

 

Gör en offertförfrågan!

Skicka in din text så återkommer vi inom en timme med en offert.