Hoya Lens

  Vi uppskattar den snabba servicen och den goda dialogen som GLOBALscandinavia erbjuder  

Pernilla Wikberg Regional Marketing Scandinavia
Om företaget

Hoya är en av världens ledande tillverkare av glasögonglas. Företaget står för innovativ glasdesign applicerad på de tunnaste och mest hållbara materialen, och forskning och utveckling utgör en stor del av verksamheten. Deras behandlingar har sedan länge erkännanden som branschens mest slitstarka, och senaste behandlingarna erbjuder även skydd mot UV-strålning och blått ljus.


Gå till webbplats

  Dokumenttyper
  • Broschyrer - Nyhetsbrev - Pressmeddelande

 Språkkombinationer
  • - EN-DK
  • - EN-NO
  • - EN-SV
  • - SV-DK
  • - SV-NO

Utmaning

Ibland vill Hoya Lens behålla engelska termer i sin dialog. De engelska begreppen är helt enkelt så inarbetade att en översatt term förlorar sin mening. Vår utmaning är att säkerställa att endast de ord som ska översättas översätts.

Lösning

Vi har gemensamt med Hoya Lens byggt upp en ordlista som hjälper oss att välja rätt ord. I den mån det är möjligt låter vi alltid samma översättare, som redan är väl förtrogen med texterna, arbeta även med nya uppdrag från Hoya Lens.

Resultat

Hoya Lens fortsätter att anlita oss och ju längre vi har arbetat tillsammans desto mer tid sparar båda parter. Genom att teckna ramavtal har Hoya Lens nu också en rabattsats kopplad till sina översättningsuppdrag.

 

Gör en offertförfrågan!

Skicka in din text så återkommer vi inom en timme med en offert.