AB Dogman

”Vi behöver ofta få tillbaka våra översättningar snabbt. Det har aldrig varit ett problem för GLOBALscandinavia att leverera inom snäva deadlines."

Ingrid Dahlgren, Marketing Coordinator

Om företaget

Dogman startades 1965 i Lund och har sedan dess satt husdjurens välbefinnande i fokus. Som leverantör erbjuder de en komplett sortimentmix av både egna märkesvaror och väl utvalda leverantörsmärken för både hund, katt, smådjur, fågel och fisk samt häst och ryttare. Idag finns Dogman etablerat i Sverige såväl som Norge, Danmark och Finland. Produkterna säljs här via zoofackhandel och dagligvaruhandel.

Gå till webbplats

Dokumenttyper

Nyhetsbrev
Broschyrer
Förpackningar

Språkkombinationer

SE - ENSE - EN
SE - EN
SE - NOSE - NO
SE - NO
EN - NOEN - NO
EN - NO
EN - DKEN - DK
EN - DK

Utmaning

Dogman behöver ofta få sina texter översatta med kort varsel. Det kan ibland ta lite tid för oss på GLOBALscandinavia att komma i kontakt med rätt frilansande översättare. Och vill det sig illa har inga av de lämpliga frilansarna tid att åta sig det brådskande uppdraget.

Lösning

GLOBALscandinavia finns i både Sverige, Danmark och Norge, och hos oss arbetar fast anställd personal med översättning till alla de skandinaviska språken samt finska. Dogman behöver sina översättningar till just finska, norska och danska, vilket vi administrerar snabbt med in-house-översättare.

Resultat

Dogman får sina leveranser i tid, tack vare att GLOBALscandinavia har fast anställda översättare för en mängd språkkombinationer. För översättningar till svenska, danska, norska och finska går alltså processen snabbt och det är stor sannolikhet att samma översättare kan åta sig fler uppdrag till samma kund.

Få din kostnadsfria offert idag!

Med vår passion för språk hjälper vi våra kunder att lyckas internationellt.

OFFERTFÖRFRÅGAN