Baby Jogger

”Det är svårt att hitta en bra översättningsbyrå. År 2012 började vårt samarbete med GLOBALscandinavia och vi är mer än nöjda.”

Kalle Nyqvist, VD

Om företaget

Formgivarna på Baby Jogger© designar barnvagnar, men är samtidigt föräldrar. De uppfann 3-hjulsbarnvagnen, joggingvagnen och City Select®-vagnen som växer med din familj. Senaste tillskottet i familjen är en paraplyvagn med vändbart säte, den första på marknaden. Deras prisbelönta barnvagnar har alla innovativa lösningar som gör det enklare för dig och din familj.

Gå till webbplats

Dokumenttyper

Broschyrer
Manualer

Språkkombinationer

DE - ENDE - EN
DE - EN
EN - DKEN - DK
EN - DK
EN - FIEN - FI
EN - FI
EN - NOEN - NO
EN - NO
EN - SEEN - SE
EN - SE
SE - DKSE - DK
SE - DK
SE - ENSE - EN
SE - EN
SE - NOSE - NO
SE - NO

Utmaning

Baby Joggers® kataloger skickas från USA till Sverige för översättning till fyra nordiska språk. Texterna kommer kort innan det är dags för tryckning. Därför brinner det ofta i knutarna med översättningen och det finns inget utrymme att flytta en deadline.

Lösning

GLOBALscandinavia har fast anställda översättare, vilket sparar tid när vi slipper skapa kontakter med frilansare. Fast anställd personal ger oss också betydligt bättre möjligheter att låta samma översättare göra flera uppdrag av samma typ och en van översättare gör ju jobbet både snabbare och bättre.

Resultat

Vi kan leverera i tid tack vare erfarna översättare som klarar de snäva deadlines som uppdragen har. Baby Jogger litar på oss och vi litar på dem.

Få din kostnadsfria offert idag!

Med vår passion för språk hjälper vi våra kunder att lyckas internationellt.

OFFERTFÖRFRÅGAN