Berendsen

”Jag upplever samarbetet med GLOBALscandinavia som smidigt. Deras texter håller en hög kvalitet trots att det ofta handlar om snabba leveranser.”

Eva Jönnerheim, Marketing Product Manager

Om företaget

Berendsen erbjuder en enkel, bekymmersfri lösning på det mesta som har med textilier att göra. Från entrémattan till funktionella arbetskläder och allt som behövs för restaurangen och hotellet. De är numera är ett av Europas ledande företag inom textilservice. Deras hyrkoncept frigör både tid och resurser åt företagen!

Gå till webbplats

Dokumenttyper

Broschyrer
Manualer
Föreskrifter

Språkkombinationer

EN - SEEN - SE
EN - SE
DE - SVDE - SV
DE - SV
DK - SEDK - SE
DK - SE
SE - ENSE - EN
SE - EN
SE - FISE - FI
SE - FI

Utmaning

Berendsen behöver översättningar i flera språkriktningar och i enstaka fall kan det vara svårt att hitta rätt översättare till rätt pris. I Berendsens fall gäller det just översättningarna från svenska till finska. Här finns en stor efterfrågan och få tillgängliga översättare.

Lösning

Vi har många kunder som behöver översättning från svenska till finska och har därför anställt översättare med denna språkkombination. Det är praktiskt när samma översättare kan fortsätta med återkommande uppdrag till en viss kund. Kvalitet har ett starkt samband med kontinuitet.

Resultat

Berendsen får alltid en prisvärd översättning oavsett språkkombination, tack vare att GLOBALscandinavia även har fast anställda översättare.

Få din kostnadsfria offert idag!

Med vår passion för språk hjälper vi våra kunder att lyckas internationellt.

OFFERTFÖRFRÅGAN